Een klein stukje Italië
in het limburgse Brunssum

Aan de rand van Brunssum informative post ligt het restaurant Bestpizza.nl met een zeer extra resources ruime parkeergelegenheid. In het Italiaanse restaurant Bestpizza.nl ontvlucht u even aan Nederland en heeft u eventjes het gevoel dat u in Italië bent.

Bij Bestpizza.nl kunt u genieten van de door de chef eigen samengestelde pizza’s, pasta’s, onze beroemde maaltijdsalades en natuurlijk niet te vergeten onze heerlijke desserts. Onze pizzabakker Alfredo tevens baas heeft de zaak naar eigen behoren ingericht en brengt de sfeer er goed in met een goed gevoel voor humor.

Zo worden onze producten elke dag vers gesneden en verwerkt. Ook komt een groot deel van onze vleeswaren en kazen rechtstreeks uit Italië. Op gebied van klantenbinding en service streven wij naar de hoogste eisen.

Wij zijn pas tevreden als ú dat ook bent!

Een etentje met het hele gezin, een intiem diner voor twee of een afhaalpizza. Dat behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Net zoals op wens afgestemde catering, thema-avonden, uitjes voor bedrijven of grote groepen, het is bij ons allemaal mogelijk!

De verschillende eetgelegenheden binnen het restaurant bieden hiervoor dus de mogelijkheid. Zo hebben we het serre gedeelte genaamd ‘Il soggiorno della famiglia’ hetgeen ‘de huiskamer van de familie’ betekent.

Daarnaast hebben we het kleine restaurantgedeelte dat ‘Il soggiorno della chef’ genoemd wordt en in de zomertijd breiden we uit met een ruim terras in een gezellige italiaanse sfeer. In de wintertijd is er voor de rokers onder ons nog steeds een mogelijkheid om buiten te dineren, zo hebben we een veranda terras met warmtelampen en dekentjes om de benen warm te houden.